Novice

Menjava vodstva ŽRK Branik Maribor

Življenje je kot vožnja s kolesom. Da bi ohranil ravnotežje, se moraš premikati. (Albert Einstein)

Pravijo, da spremembe prinašajo nove priložnosti.

V teh kriznih časih, predvsem za šport, ko pogojev za treninge in pripravo ni bilo, naše rokometašice pa so bile brez tekmovanj več kot pol leta, tudi klubu zaradi spleta nesrečnih okoliščin in vseh omejitev, ki jih je prinesla epidemija, prihodnost ni kazala najlepše plati.

Ponosni smo na dekleta, ki so vztrajala, trenirala doma in se prilagajala vsem okoliščinam ter se z veliko mero odgovornosti in motivacije vrnile na treninge in začela z drugim delom tekmovalne sezone. Hvala staršem za vso podporo, ki so jo nudili našim članicam.

Zahvaljujemo pa se tudi zdaj že bivšemu predsedniku kluba Mateju Piškurju, ki je “vodstveno štafeto” v sredo, 19. maja 2021, na Občnem zboru kluba predal novemu predsedniku Boštjanu Poljancu. Hvala za uspešno in transparentno krmarjenje kluba skozi zelo nemirne vode.

Boštjan Poljanec skupaj s podpredsednikom Alenom Mihaljem, dolgoletnim priznanim rokometnim trenerjem, Marinko Behin in strokovno ekipo, v kateri je ena najuspešnejših slovenskih rokometnih reprezentantk in bivša članica ŽRK Branik Anja Frešer, Valentina Paradiž, prav tako nekdanja igralka ŽRK Branik ter Branko Kukovec, nekdanji trener v klubu ŽRK Branik Maribor, verjame v nov začetek in s svojim delom cilja na boljše, svetlejše čase za ženski rokomet v našem mestu.

Klub bo v okviru svojega poslanstva izvajal in skrbel za kakovostno rokometno šolo, ki bo omogočala, da se deklice razvijejo v kakovostne rokometašice in spoznajo temeljne vrednote kot so spoštovanje, prijateljstvo in odgovornost do sebe in drugih.

Vso srečo novemu vodstvu in uspešen zaključek za vse naše rokometašice, ki ob vsem napovedanem že nestrpno pričakujejo novo sezono, v kateri bo imel klub prijavljene vse selekcije, prav tako se bo ponovno obudila članska ekipa, ki bo igrala v prvi članski ligi.