Novice

Mlajše deklice A dosegle zmago in neodločen rezultat

V soboto 7.11. so mlajše deklice A odigrale v Lukni dve tekmi z istimi nasprotnicami. Varovanke trenerja Marka Čučka so v 2. krogu odigrale proti ekipi DŠ Alen Mihalj in slavile, nato so vnaprej odigrani tekmi 11. kroga igrale še neodločeno. Ekipa ALEN MIHALJ igra v tem tekmovanju izven konkurence.

2. krog Liga mlajših deklic VZHOD

DP LOGIK BRANIK – ALEN MIHALJ SLOVENJ GRADEC   21:17 (10:7)

Maribor – Dvorana Lukna, gledalcev: 50, sodnika: Ivančič A. in Sok G.

DP-Logik Branik: Cehner, Pahernik, Fras 3, Rukelj 10, Sinanovič, Tripkovič 8, Demiri, Križanec, Horvat, Ekselenski, Piškur.

Alen Mihalj: Štumpfl, Fajmut, Paradiž K. 8, Pasarič, Rotovnik 1, Paradiž L., Mihalj 1, Belovič, Perovec, Priteržnik, Polovšak, Naveršnik, Tominc 4, Gregor 3, Sešel, Smolnikar.

Sedemmetrovke: Branik 1 (1), Alen Mihalj 0 (0).

Izključitve: Branik 2 minuti, Alen Mihalj 0 minut.

Varovanke Marka Čučka so zabeležile prvo zmago v novem državnem prvenstvu. Domačinke, igralke ŽRK DP-LOGIK Branik so pričele zelo silovito in hitro prišle v vodstvo 5:0. Gostje so se nato nekoliko zbrale in z nekaj zaporednimi zadetki znižale rezultat ob koncu prvega polčasa na 7:4. Domačinke so nato strnile svoje vrste in na odmor odšle s prednostjo treh zadetkov, rezultat je bil po prvem polčasu 10:7.

Drugi polčas so ponovne bolje pričele Mariborčanke, ki so povedle v 8. minuti drugega dela s +6, na semaforju je bil rezultat 14:8. Domačinke so bile ves čas v prednosti 3 – 4 zadetkov in tako so tekmo zanesljivo pripeljale do konca. Zaslužena zmaga DP LOGIK BRANIK-a z rezultatom 21:17.

V ekipi Branika sta se strelsko izkazali Neli Rukelj z desetimi in Ana Tripkovič z osmimi zadetki. Pri gostjah je 8 krat zadela Paradiž.

11. krog Liga mlajših deklic VZHOD

 ALEN MIHALJ SLOVENJ GRADEC – DP LOGIK BRANIK  15:15 (5:9)

Maribor – Dvorana Lukna, gledalcev: 50, sodnika: Ivančič A. in Sok G.

Alen Mihalj: Štumpfl, Fajmut, Paradiž K., Pasarič, Rotovnik 8 (2), Paradiž L., Mihalj, Belovič, Perovec, Priteržnik, Polovšak, Naveršnik, Tominc, Gregor 7, Sešel, Smolnikar.

DP-Logik Branik: Cehner, Pahernik, Fras 2, Rukelj 11 (1), Sinanovič, Tripkovič 2, Demiri, Križanec, Horvat, Ekselenski, Piškur.

Sedemmetrovke: Alen Mihalj 3 (2), DP Logik Branik 0.

Izključitve: Alen Mihalj 0 minut, DP Logik Branik 0 minut.

Obe ekipi sta odigrale še tekmo 11. kroga, kjer pa so vlogo domačink prevzele Korošice. Mariborčanke so bolje začele tekmo in bile ves čas v prednosti, tako da so na odmor odšle s prednostjo 4 zadetkov. Igralke DŠ Alen Mihalj so v drugem polčasu zaigrale veliko bolje in počasi dohitele Mariborčanke. Sledila je razburljiva končnica. Rezultat na semaforju je kazal 15:15. 20 sekund pred koncem tekme so po minuti odmora imele napad Branikovke, ki pa ga niso uspešno realizirale. Na koncu pravična delitev točk.

Pri DŠ Alen Mihalj je blestela Rotovnikova, ki je mrežo Branika zatresla 8 krat, za DP LOGIK BRANIK je zadela 11 krat neustavljiva Neli Rukelj.

GALERIJA SLIK: