Novice

Mlajše deklice A za 4 gole prekratke proti Jeruzalem Ormožu

4. krog Liga mlajših deklic A – VZHOD

JERUZALEM ORMOŽ – DP-LOGIK BRANIK   16:12 (8:7)

Gorišnica – Večnamenska dvorana Gorišnica, gledalcev: 30, sodnik: Satler.

Jeruzalem Ormož: Korpar, Planinc 2, Cvetko 5, Trunk 4, Ropoša, Zadravec, Kandrič, Kolenko 1, Polak 3 (2), Kolbl Novak, Kreč, Cimerman, Kaloh, Puklavec 1, Kirič.

DP-Logik Branik: Pahernik, Sinanovič, Ekselenski, Fras 2, Tripkovič 3, Rukelj 5, Cehner 1, Horvat 1, Križanec, Piškur.

Sedemmetrovke: Jeruzalem Ormož 2 (2), DP-Logik Branik 0 (0).

Izključitve: Jeruzalem Ormož Ormož 2 minuti, DP-Logik Branik 6 minut.

Varovanke Marka Čučka so gostovale v Gorišnici pri ekipi RK Jeruzalem Ormož in doživele poraz. Mariborčanke so prve povedle z golom Ane Tripkovič, a so domačinke hitro izenačile. Prvi polčas je bil zelo izenačen, saj so varovanke domače trenerke Sanje Potočnjak največ vodile za dva zadetka, a borbene Branikovke so jih vedno dohitele. Prvi polčas se je končal z minimalno prednostjo domačink 8:7.

V drugi polčas so bolje krenile domačinke in hitro povedle 9:7. A borbene Mariborčanke so ponovno znižale z zadetkom Neli Rukelj na 9:8. Domačinke so v sredini drugega polčasa le nekoliko ušle gostjam, ko so prvič na tekmi povedli za +3 (12:9). Vendar se igralke DP LOGIK BRANIK-a niso predale in znižale le na gol zaostanka (13:12). Do konca tekme žal črno-bele niso več zadele, Ormožanke pa so zatresle mariborsko mrežo še trikrat in končni rezultat je bil 16:12 za RK Jeruzalem Ormož.

Pri domačinkah je 5 zadetkov dosegla Annatiya Cvetko, ekipi DP Logik Branika je Neli Rukelj prav tako dosegla 5 zadetkov, Ana Tripkovič pa 3.