Novice

Mlajše deklice za dva gola prekratke v Velenju

VELENJE – BRANIK  22:20 (7:9)

Velenje – Rdeča dvorana, gledalcev: 30, sodnika: Anderlič Ivan in Paher Anja

Velenje: Čauševič, Mašič, Ring 1, Zulić 6, Gavrilovič M., Gvrilovič A., Pavlovič 7 (2), Dobnik, Čretnik, Lemež 2, Justin 2, Gega 4.

Branik: Cehner, Rukelj 11 (1), Pahernik, Ekselenski, Tripkovič 5, Horvat 1, Fras 1, Križanec, Demiri, Sinanovič, Piškur.

Sedemmetrovke: Velenje 2 (2), Branik 5 (1).

Izključitve: Velenje 2 minuti, Branik 2 minuti.

Najmlajše Branikovke so svojo prvo prvenstveno tekmo odigrale v Velenju. Začetek tekme je bil zelo obetaven, saj so Mariborčanke povedle 2:0 in ves prvi polčas kontrolirale rezultat in vodile tudi že za 3 zadetke 7:4 in 8:5.  Prvi polčas so Branikovke dobile 9:7 in še zgrešile dve sedemmetrovki.

Drugi polčas so varovanke Marka Čučka nekoliko začele slabše in Velenjčanke so jih hitro ujele in že povedle 12:11. Mariborčanke so strnile svoje vrste in ves čas bile enakovredne domačinkam. Drugi polčas je bil večji del tekme izenačen, najvišjo prednost so igralke Velenja naredile ob zaključku tekme, ko je semafor kazal 22:18. Branikovke so uspele zadeti še dvakrat, a žal se tokrat ni izšlo za vsaj točko. Končni rezultat 22:20 za Velenje. Žal so naše igralke zapravile kar 4 sedemmetrovke.

Pri ekipi Velenja je 7 zadetkov dosegla Fiona Pavlovič, v ekipi Branika sta bili najuspešnejši Neli Rukelj, ki je mrežo zatresla 11 krat in Ana Tripkovič, ki je bila uspešna 7 krat.

GALERIJA SLIK: