Novice

ŽRK Branik/RK Rače v prispevku o ženskem rokometu na RTV SLO

Zametki ženskega rokometa v Sloveniji izhajajo prav iz Štajerske – ŽRK Branik je najstarejši rokometni klub v Sloveniji. Več o zgodovini ženskega rokometa, o smernicah današnjega treniranja in športnega vzgajanja mladih ter naših klubih Branik in Rače najdete v prispevku RTV Slovenije na tej povezavi.

6. Mednarodni velikonočni turnir v Kopru

Tudi letos bodo naša dekleta sodelovala na Mednarodnem velikonočnem turnirju v Kopru. Turnir, ki letos poteka že šestič, in je organiziran po vzoru tradicionalnega mednarodnega rokometnega festivala – »EUROFEST«, je odlična priložnost za nabiranje igralskih in tekmovalnih izkušenj. Predvsem pa dekletom predstavlja nepozabno družabno doživetje, na katerem se sklenejo mnoga poznanstva in prijateljstva, igralke si priučijo pomembnih socianih veščin in z obtekmovalnimi aktivnostmi preživijo čudovit konec tedna, ki ga ne pozabijo kmalu. V Koper se odpravljajo kadetinje, SDA in MDA RK Rače/ŽRK Branik.  

II.Mednarodni božični ženski rokometni turnir

Vabljeni na drugi mednarodni božični ženski rokometni turnir, ki se bo odvijal v dvorani Lukna in v OŠ Rače. Sodeluje 11 ekip iz 🇸🇮 In 🇭🇷 s pričetkom ob 9:00 uri. Uradna otvoritev turnirja bo v dvorani Lukna ob 10:00 uri. Vabljeni!

Spletna anketa RZS

Pomagajmo RZS, Prosimo vse igralke, ki so v zadnjih 10. letih končale svojo igralsko pot v starosti med 15 in 22 let, da izpolnijo spletno anketo na tej povezavi.   https://www.surveymonkey.com/r/GJ2CLXS   Za vašo pomoč se vam najlepše zahvaljujemo!    

Občni zbor ŽRK Branik

V torek 6.11.2018 je bil občni zbor našega kluba. Na njem smo potrdili kar nekaj novosti in sicer: – Imamo novi sodoben statut – V sezoni 2019/20 bomo igrali v 1.B ligi z novo ekipo – Članice – Imamo novega člana upravnega odbora – Vadnina bo s 1.1.2019 višja – V soboto 15.12.2018 bomo imeli II. božični rokometni turnir, tokrat na dveh lokacijah in sicer v dvorani Lukna in OŠ Rače  

Kraljevo

Na mednarodnem turnirju v  Kraljevu 🇷🇸 so naša dekleta osvojile odlično 3.mesto v selekcijo letnikov 2004 in mlajše. Čestitke puncam in trenerki Sanji Potočnjak.

Kraljevo

Od petka 5.10 do nedelje 7.10 bodo naša dekleta selekcije SDA sodelovale na mednarodnem turnirju v Kraljevu.Odigrale bodo štiri tekme in sicer: – petek 5.10. ob 17:00 ŽRK Branik : ŽRK Zelena Gora (POL) – sobota 6.10 ob 15:00 ŽRK Branik : Medias (ROM) – sobota 6.10 ob 18:00 ŽRK Branik : ŽRK Metalac Kraljevo (SRB) – nedeljo 7.10 ob 12:00 ŽRK Branik : URK Studenski grad ( SRB) Srečno punce!

Pridruži se nam tudi ti!

Rokomet je najpopularnejši ekipni šport v Sloveniji, ŽRK Branik pa najstarejši ženski rokometni klub v Sloveniji. ŽRK Branik, vas vabi k vpisu v rokometno šolo ŽRK Branik! Več na markoc@zrk-branik.si ali 051 691 843 (Marko)
1 2 3 14