Novice

Starejše deklice nemočne proti Krki

8. krog: Liga starejših deklic VZHOD

DP-LOGIK BRANIK : KRKA NOVO MESTO 16:25 (8:12)

Maribor – Dvorana Lukna, gledalcev: 50, sodnika: Ivančič I. in Paher A.

DP-Logik Branik: Senegačnik Jakovac, Fras, Novak Ž. 2, Rukelj, Tripkovič, Gorjup 8 (4), Žunič, Topalovič 1, Jakopovič, Novak N., Cigan 5.

Krka: Kastelic, Sirk, Peterlin, Koščak, Pristov, Nosan 1, Rudman 3, Meglaj, Judež, Borsan 2, Lenarčič 2, Mesojedec 5, Boškovič 9 (2), Slapničar 3, Alukič.

Sedemmetrovke: DP Logik Branik 7 (4), Krka 3 (2).

Izključitve: DP Logik Branik 4 minute, Krka 2 minuti.

Varovanke trenerja Staneta Strmška so zelo slabe začele s srečanjem, saj so gostje iz Novega mesta hitro povedle s 4:0. Branikovke so strnile svoje vrste in se v polovici prvega polčasa približale na 5:8, kljub temu so igralke Krke prvi polčas dobile 12:8.

Drugi polčas so bolje pričele Branikovke in z dvema zaporednima zadetkoma znižale na 10:12. Gostje so ponovno z domiselnimi akcijami naredile delni izid 3:0 in tako povedle 15:10. Dolenjke so kontrolirale rezultat, saj so razliko štirih – petih zadetkov držale ves drugi polčas. Na koncu tekme so bile bolj prepričljive gostujoče igralke in zanesljivo pripeljale tekmo do konca in visoko zmagale. Na koncu 25:16 za Krko.

V ekipi DP Logik Branika se je strelsko izkazala Laura Gorjup, ki je zadela 8 krat. Pri gostjah je 9 krat zadela Boškovičeva.