Novice

Testiranja so opravljena

Sestava ekip za sezono 2021/2022 gre proti koncu in z veseljem in polni elana, strmimo v nov začetek.

V nedeljo, 20. 06. 2021 so naša dekleta opravila še zadnja testiranja pred koncem sezone, kjer je strokovni odbor dobil vpogled v trenutno „fizično“ stanje igralskega kadra.

Dekleta so pokazala ogromno pozitivne energije in voljo, da se dokažejo že pred začetkom sezone. Vzrok za takšen pristop pa ni samo informacija, da bodo enake teste opravile se enkrat pred začetkom pripravljalnega obdobja, ampak tudi dejstvo, da so novo vizijo kluba vzele za svojo.

Boštjan Poljanec, predsednik: »Preden smo se z dekleti dogovorili o sodelovanju, jim je bila predstavljena celotna vizija kluba, njegova sestava, možnosti in tudi naše zahteve. Na podlagi tega so se dekleta sama odločila ali si želijo sodelovati in koliko energije ter znanja so pripravljene vložiti, da „skupaj“ zgradimo uspešno zgodbo. Zavedati se je treba, da je šport življenje in da zmeraj dobiš toliko, koliko daš.«

Po testiranju je bilo opravljeno tudi fotografiranje v novih dresi in opremi, dekleta pa so se po napornih testih okrepčila z zelo okusno malico iz „gostilne Pauman“; hvala za vse!

Testiranja so se udeležile tudi igralke ženskega rokometnega kluba Millennium, skupaj s trenerjem Trbuc Petrom in predsednico kluba Neubauer Sonjo.

Tako se sodelovanje z okoliškimi klubi se bolj siri in nadgrajuje.